Gode ​​nyheder |"Dongxu Hydraulics" blev bedømt som [Foshan Specialized and Sophisticated Enterprise]!

For nylig annoncerede Bureau of Industry and Information Technology of Foshan City listen overSpecialiserede og sofistikerede SMV'er i Foshan City i 2022, og "Dongxu Hydraulics” blev godkendt og bestået certificeringen afSpecialiserede og sofistikerede SMV'eri Foshan City.

https://mp.weixin.qq.com/s/Vyfypl9yJzaNceK5kacMnABemærk: Placeringerne er ikke i nogen bestemt rækkefølge.

        Den 23. januar 2021 udsendte Finansministeriet og Ministeriet for Industri og Informationsteknologi i fællesskab "Meddelelse om støtte til højkvalitetsudvikling afSpecialiserede og sofistikerede SMV'er.

Det centrale finansministerium lancerede en politik for at støtte udvikling af høj kvalitet afSpecialiserede og sofistikerede SMV'er.

 Specialiserede og sofistikerede SMV'er Dongxu Hydraulic Machinery

Specialiserede og sofistikerede SMV'er betyder, at små og mellemstore virksomheder har karakteristika af specialisering, forfining, specialisering og nyhed.Specialiserede og sofistikerede SMV'er er en vigtig støtte for fremtidens industrikæde og hovedkraften til at styrke kæden.Det er en gruppe af førende virksomheder, der fokuserer på markedssegmenter, har stærk innovationsstyrke, høj markedsandel, master kerneteknologi og kvalitet og effektivitet og er udvalgt af Bureau of Industry and Information Technology.

"Dongxu Hydraulics" blev valgt som enSpecialiserede og sofistikerede SMV'er i Foshan City denne gang, hvilket er den høje anerkendelse af "Dongxu Hydraulics” af Foshan kommunale regering for dens teknologiske innovation og omfattende styrke.Samtidig demonstrerer det også det fremragende professionelle niveau og markedskonkurrenceevnen for "Dongxu Hydraulics".

 Specialiserede og sofistikerede SMV'er Dongxu Hydraulic Machinery2

 

Denne gang er det uadskilleligt fra "Dongxu Hydraulics" solide tekniske forsknings- og udviklingsstyrke og produktinnovationsevne at blive tildelt de "specialiserede, raffinerede og nye" små og mellemstore virksomheder i Foshan."Dongxu Hydraulics" har altid holdt sig til virksomhedsfilosofien om "streng, effektiv, ærlig og fremragende" i mange år.Efter 20 års nedbør har "Dongxu Hydraulics" udviklet sig støt og støt trin for trin.I fremtiden vil vi fortsat fokusere på udvikling af banebrydende teknologier i den hydrauliske industri og fokusere på innovation.Med støtte fra regeringen og alle parter vil den fortsat levere løsninger af høj kvalitet og produkter af høj kvalitet til industrien og ikke-industrien.


Posttid: 04-november 2022