• DX1
 • Dx2
 • DX033

Добредојдовте на Dongxu Hydraulic!

Инженер еден-на-еден прилагодена услуга
 • Филозофија

  Филозофија

  Од нејзиното основање, компанијата секогаш се придржуваше кон политиката на луѓе ориентирани кон луѓето, прво квалитетно, независно иновации, континуирано подобрување и развој на водечки технологија.
 • Продажба

  Продажба

  Квалитетот на производот и техничките индикатори ги достигнаа стандардите на Европската унија и другите земји, а нивните производи се извезени во повеќе од 80 земји и региони.
 • Сертификат

  Сертификат

  Компанијата и нејзините подружници ги поминаа сертификатот за управување со квалитетот на системот ISO9001, ЕУ и други меѓународни спецификации за квалитет, мерење и дизајн.
 • Партнер

  Партнер

  „Dongxu“ е посветен да стане пионерски лидер во хидрауличната индустрија, додека се обидува да стане најдобар партнер за производителите на глобална механичка опрема и операторите на хидраулична индустрија.
Види се
Ние сме подготвени да ги задоволиме вашите барања за проектот!
 • Фактори кои влијаат на лошиот ефект на дисипација на топлина на ладилникот за ладење на воздухот: фактори кои влијаат на лошиот ефект на дисипација на топлина
  Фактори кои влијаат на ...
  Ладилниците за воздух станаа широко популарни во последниве години како енергетска ефикасна алтернатива на традиционалното АИ ...
  Прочитај повеќе
 • Главната функција на акумулаторот за воздушно перниче
  Главната функција o ...
  Акумулаторот на воздушното перниче го чува маслото за притисок во хидрауличниот систем и повторно го ослободува кога е потребно.јас...
  Прочитај повеќе
 • Разлика помеѓу ладилникот и кондензаторот
  Разлика помеѓу ...
  Во опрема за размена на топлина на опрема за ладење чилер, ладилниците и кондензаторите се една од IM ...
  Прочитај повеќе
 • Зошто ладилниците вреди да се изберат
  Зошто ладилниците се вари ...
  Чилерите станаа задолжителни во многу домови и индустрии, обезбедувајќи ефикасно ладење и одржување ...
  Прочитај повеќе
 • Кои се предностите на ладилниците за воздух?
  Кои се советите ...
  Ладилниците за воздух се фаворизираат од многу потрошувачи заради нивните бројни предности.Овие единици за ладење не се на ...
  Прочитај повеќе