Добри вести |„Dongxu Hydraulics“ беше оценет како [Фошан специјализирано и софистицирано претпријатие]!

Неодамна, Бирото за индустрија и информатичка технологија на градот Фошан ја објави листата наСпецијализирани и софистицирани мали и средни претпријатија во градот Фошан во 2022 година, и „Донгсу Хидрауликs“ беше успешно одобрена и помина сертификација наСпецијализирани и софистицирани мали и средни претпријатијаво градот Фошан.

https://mp.weixin.qq.com/s/Vyfypl9yJzaNceK5kacMnAЗабелешка: Рангирањето не е по одреден редослед.

        На 23 јануари 2021 година, Министерството за финансии и Министерството за индустрија и информатичка технологија заеднички издадоа „Известување за поддршка на висококвалитетниот развој наСпецијализирани и софистицирани мали и средни претпријатија.

Централното Министерство за финансии започна политика за поддршка на висококвалитетниот развој наСпецијализирани и софистицирани мали и средни претпријатија.

 Специјализирани и софистицирани мали и средни претпријатија Dongxu Hydraulic Machinery

Специјализирани и софистицирани мали и средни претпријатија значи дека малите и средни претпријатија имаат карактеристики на специјализација, префинетост, специјализација и новина.Специјализирани и софистицирани мали и средни претпријатија се важна поддршка за идниот индустриски синџир и главна сила за зајакнување на синџирот.Тоа е група на водечки претпријатија кои се фокусираат на пазарните сегменти, имаат силна иновациска сила, висок удел на пазарот, ја совладаат основната технологија и квалитет и ефикасност, а се избрани од Бирото за индустрија и информатичка технологија.

„Dongxu Hydraulics“ беше избрана како аСпецијализирани и софистицирани мали и средни претпријатија во градот Фошан овој пат, што е високото признание на „Dongxu Hydraulics“ од страна на Општинската влада Фошан за нејзината технолошка иновација и сеопфатна сила.Во исто време, тоа го покажува и одличното професионално ниво и конкурентноста на пазарот на „Dongxu Hydraulics“.

 Специјализирани и софистицирани мали и средни претпријатија Dongxu Hydraulic Machinery2

 

Овој пат, неразделно е од цврстата сила за техничко истражување и развој и способноста за иновација на производи на „Dongxu Hydraulics“ да им се додели на „специјализираните, рафинираните и новите“ мали и средни претпријатија во Фошан.„Dongxu Hydraulics“ отсекогаш се придржуваше до корпоративната филозофија на „ригорозни, ефикасни, чесни и одлични“ со години.По 20 години врнежи, „Dongxu Hydraulics“ се развива стабилно и стабилно чекор по чекор.Во иднина, ќе продолжиме да се фокусираме на развојот на најсовремените технологии во хидрауличната индустрија и да се фокусираме на иновациите.Со поддршка на владата и сите партии, ќе продолжи да обезбедува висококвалитетни решенија и висококвалитетни производи за индустријата и неиндустријата.


Време на објавување: ноември-04-2022 година