• DX1
 • DX2
 • DX033

Mirësevini në Dongxu Hydraulic!

Inxhinier një shërbim i personalizuar një-për-një
 • Filozofia

  Filozofia

  Që nga themelimi i saj, kompania gjithmonë i ka respektuar politikës së personave të parë, të inovacionit të pavarur, të pavarur, të inovacionit të pavarur, përmirësim të vazhdueshëm dhe zhvillimit udhëheqës të teknologjisë.
 • Shitjet

  Shitjet

  Cilësia e produktit dhe treguesit teknikë kanë arritur standardet e Bashkimit Evropian dhe vendeve të tjera, dhe produktet e tyre janë eksportuar në më shumë se 80 vende dhe rajone.
 • Certifikata

  Certifikata

  Kompania dhe filialet e saj kanë kaluar çertifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, BE CE dhe specifikimet e tjera të cilësisë, matjes dhe projektimit ndërkombëtar.
 • Partner

  Partner

  "Dongxu" është angazhuar të bëhet një udhëheqës pionier në industrinë hidraulike, ndërsa përpiqet të bëhet partneri më i mirë për prodhuesit globalë të pajisjeve mekanike dhe operatorët e industrisë hidraulike.
Shiko te gjitha
Ne jemi të gatshëm të plotësojmë kërkesat tuaja të projektit!
 • Faktorët që ndikojnë në efektin e dobët të shpërndarjes së nxehtësisë në ftohësin e ajrit të ftohësit të ajrit: Faktorët që ndikojnë në efektin e dobët të shpërndarjes së nxehtësisë
  Faktorët që ndikojnë në t ...
  Ftohësit e ajrit janë bërë gjerësisht të njohura vitet e fundit si një alternative me efikasitet energjetik për AI tradicionale ...
  Lexo më shumë
 • Funksioni kryesor i akumulatorit të airbag
  Funksioni kryesor o ...
  Akumulatori i Airbag ruan vajin e presionit në sistemin hidraulik dhe e lëshon përsëri kur të jetë e nevojshme.une...
  Lexo më shumë
 • Ndryshimi midis ftohësit dhe kondensatorit
  Ndryshimi midis ...
  Në pajisjet e shkëmbimit të nxehtësisë së pajisjeve të ftohjes së ftohësit, ftohësit dhe kondensatorët janë një nga IM ...
  Lexo më shumë
 • Pse ftohësit ia vlen të zgjedhin
  Pse ftohësit janë wor ...
  Chillers janë bërë një domosdoshmëri në shumë shtëpi dhe industri, duke siguruar ftohje dhe mirëmbajtje efikase ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë avantazhet e ftohësve të ajrit?
  Cilat janë avantuesi ...
  Ftohësit e ajrit favorizohen nga shumë konsumatorë për shkak të avantazheve të tyre të shumta.Këto njësi ftohëse nuk janë onl ...
  Lexo më shumë