Tekniske nyheder|Kundskabspunkter for valg af luftkølede radiatorer

Jiangsu HELIKE Fluid Technology Co., Ltd. er et helejet datterselskab af Dongxu Hydraulics.Det er specialiseret i forskning og udvikling, design, produktion og salg af varmevekslere med pladefinner i aluminium.

1.Hvorfor vælge luftkøler

Instruktioner om valg af bypassventil

2.Kundskabspunkter for valg af luftkølede radiatorer

N-form: 

N=IndbyggetPressureBypassValve 

N-type: indbygget bypass-ventil, når det indre tryk i kølepladen er for stort;den indbyggede trykventil åbner;trykket kan udløses fra kanalen i kølepladen.

Når en trykomløbsventil er påkrævet, er der ikke behov for at tilslutte en ekstern oliereturledning;det er praktisk og praktisk

3.Kundskabspunkter for luftkølet radiatorvalg

W-Form:

W=EksternPressureBypassValve 

W-type: ekstern trykomløbsventil sammenlignet med N-type, fordelen er, at kølepladen med samme specifikation ikke har nogen intern lækagekanal, og antallet af varmeledningsfinner øges tilsvarende;hvorved finnernes varmeafledningsareal øges.

Samtidig er trykaflastningseffekten af ​​den eksterne trykomløbsventil bedre end den for den interne lækageform.

Bemærk: Ved brug af en ekstern bypassventil er det nødvendigt at tilslutte en ekstra rørledning til olietanken.

4.Kundskabspunkter for luftkølet radiatorvalg

M-Form:

M=NejBypassValve 

M-type: ingen bypass-ventil, kølepladen med samme specifikation har ingen intern lækagekanal, og antallet af varmeledningsfinner øges tilsvarende;hvorved finnernes varmeafledningsareal øges.

Der er ingen ekstern ventil, og det er ikke nødvendigt at tilslutte en ekstra rørledning for at forbinde tilbage til olietanken.Men det er nødvendigt at sikre sig, at mediet, der kommer ind i køleren, er lavt tryk og intet pulstryk!Specielt velegnet til uafhængig cyklusbrug.

Med vores enestående ledelse, robuste tekniske kapacitet og strenge topkvalitetsreguleringssystem fortsætter vi med at forsyne vores kunder med velrenommeret topkvalitet, rimelige priser og fremragende virksomheder.Vi har til formål at blive blandt dine mest pålidelige partnere og opnå din opfyldelse for EXW-pris for ventilatormotor radiatoroliekøler Eksplosionssikker varmeveksler. Vi leverer ofte løsninger af den bedste kvalitet og enestående udbyder til størstedelen af ​​virksomhedsbrugere og forhandlere.Hjertelig velkommen til at slutte sig til os, lad os innovere med hinanden og flyve drømme.

EXW-pris for Kina hydraulisk eksplosionssikker oliekøler og luftventilatorkølet oliekøler, i fremtiden lover vi at fortsætte med at tilbyde de høje kvalitet og mere omkostningseffektive produkter, jo mere effektiv eftersalgsservice til alle vores kunder over hele verden verden for den fælles udvikling og den højere gavn.

Vores mærker i Kina omfatter:
①Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.→DONGXU
Hovedprodukter: luftkølere, vandkølere, oliekølere, klokkeglas, koblinger, hydrauliske systemer, oliecylindre, vinduesrengøring mv.
②Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.→HELIKE
Hovedprodukter: fokus på specialolie/luftkølere af høj kvalitet til entreprenørmaskiner.
③Guangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.→BOKADE
Vigtigste produkter: industrimaskiner olie/luftkølere, vandkølere.
④Ningbo Fenghua hydrauliske dele nr. 3 Fabrik→DOXUDA
Hovedprodukt: Akkumulator.
⑤Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd.→KAYDUN
Vigtigste produkter: fokus på hydraulisk system, hydraulisk komponent testbænk, mobilt udstyr kraftværk, smøresystem.

Endelig forholdet mellem de førnævnte firmamærker.
Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. har tre datterselskaber: Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., og Guangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
Holdingselskabet for Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua nr. 3 Hydraulic Part Factory, etc.

Dongxu Hydraulic Machinery Co.,Ltd&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

WEB: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

TILFØJ: No.11, Seven Road, Lianhe Industrial Park, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina, 528226

& nr. 7 Xingye Road, Zhuxi Industrial Concentration Zone, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu-provinsen, Kina


Indlægstid: 30-jan-2023