Tekniske nyheder|Logisk analysemetode for hydraulisk systemfejl

1.Hvad er de vigtigste faktorer, der forårsager luftkølerlækage

Hovedfaktorer, der forårsager luftkølerlækage

Der er følgende aspekter

1. Installer et filter ved olieudløbet på luftkøleren:

Det anbefales ikke at installere et filter ved olieudløbet på luftkøleren.Hvis filteret ikke kontrolleres og rengøres i længere tid, vil modtrykket af oliereturen være for stort eller blokeret.

2. Oliens viskositet stiger ved start ved lav temperatur:

Denne situation er let at opstå om vinteren, fordi oliens viskositet øges, og oliereturen ikke er jævn, hvilket resulterer i, at trykket i oliepassagen er større end 3,5Mpa, hvilket er let at sprænge.

3. Fejl eller abnormitet i elektriske kontrolkomponenter:

Strømningshastigheden af ​​returolien i oliekredsløbet steg pludselig, og strømningshastigheden var større end 0,7 m/s, hvilket fik radiatoren til at sprænge.

4. Urimeligt flowvalg:

Flowberegning

Kølere arbejdsflow = pumpeflow *effektivt arealforhold af oliecylinder *olieflowkoefficient *sikkerhedsfaktor Blandt dem: effektivt arealforhold af oliecylinder = trykareal af stangløst hulrum / trykareal af stanghulrum (>1).

Flowkoefficienten K for hydraulikolie med forskellig viskositet er: K32#=1, K46#=1.3, K68#=1.9

Sikkerhedsfaktor: 1,5~2,0, normalt 1,8

5. Der er ikke installeret noget effektivt bypass-kredsløb:

Når oliereturkøleinstallationen anvendes, skal der installeres et effektivt bypass-kredsløb.Envejsventilens driftstryk skal være <0,5Mpa, og sørg for, at envejsventilen kan udløses først.Og rørets diameter skal passe til størrelsen på olieindløbet og -udløbet og kan ikke ændres eller reduceres.Brug højtryksslanger og direkte tilslutninger så meget som muligt for at reducere oliereturmodstanden.

2.Hvad er de vigtigste faktorer, der forårsager luftkølerlækage 3.Hvad er de vigtigste faktorer, der forårsager luftkølerlækage

Vores veludstyrede faciliteter og enestående gode kvalitetskontrol gennem alle stadier af fremstillingen gør os i stand til at garantere total købertilfredsstillelse for Hot New Products Industriel hydraulisk oliekølemaskine til hydraulisk pressemaskine Oliekølerenhed med CE-certifikat, vi ser nu frem til endnu større samarbejde med oversøiske kunder baseret på gensidige fordele.Hvis du er interesseret i nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os for flere detaljer.

Hot New Products China Oil Cooling Machine og Industrial Chiller, Det er vores kunders tilfredshed med vores varer og tjenester, der altid inspirerer os til at gøre det bedre i denne branche.Vi bygger et gensidigt fordelagtigt forhold til vores kunder ved at give dem et stort udvalg af premium bildele til markerede priser.Vi leverer engrospriser på alle vores kvalitetsdele, så du er sikret større besparelser.

Dongxu Hydraulic Machinery Co.,Ltd

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

WEB: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

TILFØJ: No.11, Seven Road, Lianhe Industrial Park, Foshan City, Kina, 528226


Indlægstid: 28. december 2022