Tekniske nyheder|Fordele og anvendelsestilfælde af oliekøleren

p1
s2
01 Introduktion af industriel oliekøler
s3
Køleprincippet for oliekøleren: det flydende lavtemperatur- og lavtrykskølemiddel udveksler varme med det omgivende vand i fordamperen.Fordamperen absorberer varmen fra olien og fordamper til en gasformig tilstand med lav temperatur og lavt tryk.Under fordampningsprocessen forbliver kølemidlets temperatur uændret, og kølemidlet i lavtemperatur- og lavtryksgasform kommer ind i kompressoren, komprimeres af kompressoren og komprimeres til en højtemperatur- og højtryksgasform. stat.Derefter kommer den ind i kondensatoren og udveksler varme med indendørsmediet i kondensatoren.En del af varmen i højtemperatur- og højtryksgasform optages af mediet, og mediets temperatur stiger.Derefter kommer det ind i ekspansionsventilen til drosling, drosling er en proces med hurtig afkøling, og kølemidlet bliver en lavtemperatur- og lavtryksvæske.Derefter kommer kølemidlet ind i fordamperen til varmeveksling og fordampning for at realisere hele kølesystemets proces.Denne cyklus udføres kontinuerligt, så olien kontinuerligt kan nedkøles.
 
s4
02 Funktioner
1. Det har to kontrolmetoder: fast temperatur og rumtemperatur sammenhængende kontrol, og brugere kan vælge vilkårligt i henhold til faktiske behov.
2. Den har en række forskellige beskyttelsesfunktioner og giver passive alarmterminaler og realtidsalarmer for fejlsignaler og kan også forbindes i serie til industrielt udstyr for at give alarmfunktioner.
3. Det har funktionerne real-time temperaturovervågning, super høj olietemperatur advarsel, alarm og lav olietemperatur alarm, som kan opretholde oliens viskositetskarakteristika og få maskinen til at køre stabilt.
4. Hovedmotoren vedtager en berømt mærkekompressor importeret fra Europa, Amerika og Japan, som er pålidelig i drift, høj effektivitet og lav støj.
5. Importeret oliepumpe af høj kvalitet, højt tryk, høj stabilitet, holdbar.
6. Importeret digital controller med høj præcision og bredt anvendelsesområde.
7. Undgå at påvirke maskinens præcision under arbejdet på grund af ændringer i olietemperaturen.
8. Undgå olieforringelse på grund af høj temperatur, hold olieviskositeten uændret, og få maskinen til at arbejde stabilt.
9. Olietemperaturstyring er baseret på menneskelig kropstemperatur (indetemperatur).Kunder kan indstille olietemperaturen i henhold til kropstemperaturen for at undgå termisk deformation forårsaget af den mekaniske struktur.
 
03 DONGXU Oil Cooler Application Cases
Køling til dybe hulsboring
p5

Cooling til hydraulisk presse

s6

Køling til kværn

s7

Cooling til Pakkemaskine

s8

Køling til vertikalt bearbejdningscenter

s9

Køling til raffineringsudstyr

s10
Cooling til Rullemaskine
s11
Cooling til Wind Power Station Hydraulic System

s12
Cooling til CNC skæremaskine

s13

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.
MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com
WEB: www.dxhydraulics.com
WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909
TILFØJ: Fabriksbygning 5, område C3, Xingguangyuan Industry Base, Yanjiang South Road, Luocun Street, Nanhai District, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina 528226

 

 


Indlægstid: 27. februar 2023