Tekniske nyheder|UDVÆLGINGSINSTRUKTIONER til BYPASS VENTILER

Jiangsu HELIKE Fluid Technology Co., Ltd.er et helejet datterselskab af Dongxu Hydraulics.Det er specialiseret i forskning og udvikling, design, produktion og salg af varmevekslere med pladefinner i aluminium.

sderdf (1)

forord

Den luftkølede radiator er en lavtrykskomponent, og det anbefales at tilføje en bypass-ventil til oliereturen i det direkte hydrauliske system!Kan effektivt reducere risikoen for radiatoreksplosion!Uafhængige sløjfer kan anvendes, hvor forholdene tillader det.

UDVALGNINGSVEJLEDNING TIL BYPASSVENTILER

dytr (1)

N=Indbygget trykomløbsventil 

W=Ekstern trykomløbsventil 

M=Ingen omløbsventil 

N type:indbygget bypass-ventil, når det indre tryk i kølepladen er for højt, åbner den indbyggede trykventil;trykket kan frigives fra kanalen inde i kølepladen, og når trykomløbsventilen er nødvendig, er der ikke behov for at tilslutte en ekstern oliereturledning;det er praktisk og praktisk.

W type:ekstern trykomløbsventil sammenlignet med N-typen er fordelen, at kølepladen af ​​samme specifikation ikke har nogen intern lækagekanal, og antallet af varmeledningsfinner øges tilsvarende;hvorved finnernes varmeafledningsareal øges.Samtidig er trykaflastningseffekten af ​​den eksterne trykomløbsventil bedre end den for den interne lækageform. 

Bemærk: Ved brug af en ekstern bypassventil er det nødvendigt at tilslutte en ekstra rørledning til olietanken.

M type:ingen bypass-ventil, kølepladen af ​​samme specifikation har ingen intern lækagekanal, og antallet af varmeledningsfinner øges tilsvarende;hvorved finnernes varmeafledningsareal øges.Der er ingen ekstern ventil, og det er ikke nødvendigt at tilslutte en ekstra rørledning til olietanken, men det er nødvendigt at sikre, at mediet, der kommer ind i køleren, er lavt tryk og ikke har noget pulstryk!Specielt velegnet til uafhængig cirkulation.

dytr (2)

dytr (3)

dytr (4)

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.har tre datterselskaber:Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., ogGuangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
Holdingselskabet afFoshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua No. 3 Hydraulic Part Factory, etc.

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. 

&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

WEB: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

TILFØJ: Fabriksbygning 5, område C3, Xingguangyuan Industry Base, Yanjiang South Road, Luocun Street, Nanhai District, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina 528226

& nr. 7 Xingye Road, Zhuxi Industrial Concentration Zone, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu-provinsen, Kina


Posttid: Mar-03-2023