Tekniske nyheder|【Selvcirkulationsluftkøler】 Løsning til høj olieviskositet af reduktion og gearkasse ved lav temperatur.Miljø

Jiangsu HELIKE Fluid Technology Co., Ltd. er et helejet datterselskab af Dongxu Hydraulics.Det er specialiseret i forskning og udvikling, design, produktion og salg af varmevekslere med pladefinner i aluminium.

1.Hvorfor vælge luftkøler

Høj olieviskositet af reduktion og gearkasse i lav temperatur.Miljø

Efter at udstyret er lukket ned, vil der være restolie i udstyrsrørledningen og inde i køleren.

Når temperaturen falder, vil oliens viskositet blive meget høj.På grund af den høje viskositet og lave fluiditet af olien, der er tilbage i rørledningen og inde i køleren, vil trykket ved oliepumpens olieudløb, kølerens olieindløb og inde i køleren gradvist stige, når udstyret genstartes.I sidste ende vil køleren blive beskadiget.

Selvcirkulationsluftkøler (1)
Selvcirkulationsluftkøler (2)

Løsninger

Hvis der er et sted på reduktionsventilen, hvor der kan installeres en temperatursonde til at registrere olietemperaturen inde i reduktionsventilen, kan temperaturregulering overvejes for at starte kølerens ventilator og oliepumpe.(Dette vil undgå det problem, at den cirkulerende oliepumpe stadig kører. Når udstyret begynder at fungere, har olien inde i reduktionsventilen, kølesystemets rørledning og olien inde i køleren altid en lav temperatur).

Problemerne nævnt ovenfor på grund af olien, der er tilbage i rørledningen og inde i køleren efter nedlukning:

Det anbefales at udskifte oliepumpen og bruge en speciel oliesugepumpe med høj viskositet.(Denne pumpe bruges hovedsageligt til oliepumpning og smøring, og trykket er ikke højt, kun et par kilogram højst.

For når olien støder på lav temperatur, selvom viskositeten er meget høj og flydeevnen lav, betyder det ikke, at den ikke kan flyde.Olien kan flyde uden at fryse eller i tilstanden af ​​fedt.Når oliepumpen får lavtemperaturolien i rørledningen og inde i køleren til at cirkulere for første gang, vil problemet med oliens høje viskositet begynde at blive ændret)

Selvcirkulationsluftkøler (3)

Sådan tilsluttes kølerolierør

Olieindløbsrøret på oliepumpen er forbundet til bunden af ​​reduktionsrøret eller nær bunden for direkte at pumpe olie (pumpe olien ud fra reduktionsrøret) og gå ind i køleren til cirkulerende køling.Kølerens olieudløbsolierør er forbundet til toppen af ​​reduktionsventilen for at lade den afkølede olie vende tilbage til indersiden af ​​reduktionsventilen.(Da køleren er en selvcirkulerende enhed, behøver den ikke at være forbundet til nogen oliepumpe eller oliekredsløb, og hele kølesystemet bør være uafhængigt af dets oliekredsløbssystem.)

Selvcirkulationsluftkøler (4)

Vi støtter vores købere med ideel god kvalitet merchandise og overlegen niveau udbyder.Ved at blive specialistproducenten i denne sektor har vi nu erhvervet rig praktisk erfaring med at producere og administrere for en af ​​de hotteste til entreprenørmaskiner Aluminium Bar-Plate Air Radiator Cooler Heat Exchanger. Vi har nu søgt frem til endnu bedre samarbejde med oversøiske forbrugere afhængig af gensidige fordele.For alle, der er interesseret i næsten alle vores produkter og løsninger, skal du sørge for at opleve helt gratis for at kontakte os for flere detaljer.

En af de hotteste til Kina oliekøler varmevekslere med blæser til kegleknuser.Alle vores produkter eksporteres til kunder i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, USA, Canada, Iran, Irak, Mellemøsten og Afrika.Vores produkter er velkomne af vores kunder for den høje kvalitet, konkurrencedygtige priser og de mest favorable stilarter.Vi håber at etablere forretningsforbindelser med alle kunder og bringe flere smukke farver for livet.

Vores mærker i Kina omfatter:
①Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.→DONGXU
Hovedprodukter: luftkølere, vandkølere, oliekølere, klokkeglas, koblinger, hydrauliske systemer, oliecylindre, vinduesrengøring mv.
②Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.→HELIKE
Hovedprodukter: fokus på specialolie/luftkølere af høj kvalitet til entreprenørmaskiner.
③Guangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.→BOKADE
Vigtigste produkter: industrimaskiner olie/luftkølere, vandkølere.
④Ningbo Fenghua hydrauliske dele nr. 3 Fabrik→DOXUDA
Hovedprodukt: Akkumulator.
⑤Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd.→KAYDUN
Vigtigste produkter: fokus på hydraulisk system, hydraulisk komponent testbænk, mobilt udstyr kraftværk, smøresystem.

Endelig forholdet mellem de førnævnte firmamærker.
Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. har tre datterselskaber: Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., og Guangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
Holdingselskabet for Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua nr. 3 Hydraulic Part Factory, etc.

Dongxu Hydraulic Machinery Co.,Ltd&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

WEB: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

TILFØJ: No.11, Seven Road, Lianhe Industrial Park, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina, 528226

& nr. 7 Xingye Road, Zhuxi Industrial Concentration Zone, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu-provinsen, Kina


Indlægstid: Feb-06-2023