Mea hooluolu ea - Pehea e hookahe ai i ka ea mai kou Pūnaehana Hooluu

Hoʻohana mau ʻia nā mea hoʻoheheʻe ea e hāʻawi i ka hoʻoluʻu maikaʻi i nā ʻano noi like ʻole mai nā lako hale a i nā kaʻina hana ʻoihana.Eia nō naʻe, hiki i nā mea hoʻoluʻu ea, e like me nā ʻōnaehana hoʻoluʻu ʻē aʻe, hiki ke loaʻa i nā pilikia airlock, e hopena i ka hoʻemi ʻana i ka maikaʻi.Ma kēia ʻatikala, e kūkākūkā mākou pehea e wehe ai i ka ea mai ka ʻōnaehana hoʻoluʻu o kāu ea a hoʻihoʻi i kāna hana kiʻekiʻe.

Mea hooluolu ea (1)

Hiki ke loaʻa nā laka ea i loko o kahi mea hoʻoluʻu ea no nā kumu he nui, e like me ka hoʻokomo pono ʻole ʻana, ka ea paʻa i loko o ka pā wai a i ʻole nā ​​paipu, a i ʻole ke kūkulu ʻia ʻana o ka ea ma ka papa hoʻoluʻu.Ke loaʻa kahi paʻa lewa, ʻaʻole lawa ka hoʻoluʻu ʻana o ka ea, a ʻike paha ʻoe i ka emi ʻana o ka ea a i ʻole nā ​​kahe.No ka hoʻoholo i kēia pilikia, e hahai i kēia mau ʻanuʻu:

 

1. E hoʻopau i ka mea hoʻoluʻu ea a wehe i ke kaula mana.Pono kēia e hōʻoia i kou palekana i ka wā hoʻoponopono pilikia.

 

2. E huli i ka pāpale hoʻopiha wai a i ʻole ka pahu komo wai.Wehe ia e hoʻomaha i ke kaomi i kūkulu ʻia i loko o ka ʻōnaehana hoʻomaha.E hoʻokuʻu i ka ea no kekahi mau kekona, a ʻaʻole ʻoe e lohe hou i kekahi ʻūhā.

 

3. E nānā i ka pae wai i loko o ka pahu wai.E hōʻoia ʻaʻole haʻahaʻa loa a ʻaʻole hoʻi e piha.E hoʻololi i ke kiʻekiʻe o ka wai a pani i ka pāpale hoʻopiha a i ʻole ka valve.

 

4. E huli i ka pahu hoʻoheheʻe ma lalo o ka mea hoʻoluʻu ea a wehe.E ʻae i ka wai nui e hoʻokahe loa.Kōkua kēia ʻanuʻu i ka hoʻokuʻu ʻana i nā ea i hoʻopaʻa ʻia.

 

5. Ke hoʻokahe maikaʻi ʻia ka ʻōnaehana, e hoʻokomo hou i ka pahu wai a e hōʻoia i ka sila maikaʻi.

 

6. Hoʻopili i ka mea hoʻoluʻu ea a hoʻā.E nānā i nā hōʻailona o nā leo a i ʻole nā ​​leo maʻamau.

 

7. E wehe i nā puka a me nā puka makani o ka lumi e hoʻoikaika i ka ea.E kōkua kēia i ka hoʻololi ʻana i ka ea wikiwiki a me ka maikaʻi o ka hoʻoilo.

Mea hooluolu ea (2)

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hoʻopau pono i nā laka ea i kāu ʻōnaehana hoʻoluʻu ea a hōʻoia i ka hana maikaʻi loa.ʻO ka mālama mau ʻana, e like me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā pad hoʻoluʻu a me ka hoʻololi ʻana iā lākou inā pono, e hoʻolōʻihi i ke ola a me ka pono o kāu mea hoʻoluʻu ea.

 

Inā loaʻa iā ʻoe kekahi pilikia e hoʻomau nei, a i ʻole e emi mau ana ka maikaʻi o ka hoʻoluʻu ʻana o ka ea, pono ʻoe e ʻimi i ke kōkua ʻoihana a i ʻole e kelepona i ka mea hana no ke kōkua.E loaʻa iā lākou ka ʻike kūpono e ʻike a hoʻoholo i nā pilikia paʻakikī me kāu mea hoʻoluʻu ea.

Mea hooluolu ea (3)


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2023