Технички вести|Температурата на маслото може да се контролира и од радијаторот со воздушно ладење

Jiangsu HELIKE Fluid Technology Co., Ltd. е подружница во целосна сопственост на Dongxu Hydraulics.Специјализирана е за истражување и развој, дизајн, производство и продажба на разменувачи на топлина со алуминиумски плочи.

1.Зошто да изберете воздушен ладилник

Радијаторите со воздушно ладење се нарекуваат и воздушни радијатори, како што сугерира името!Тоа е да се користи воздухот како средство за размена на топлина за размена на топлина, а топлината се одзема преку воздухот.

2. Температурата на маслото може да се контролира и од радијаторот со воздушно ладење

Има проблем со воздухот како извор на размена на топлина!Честопати температурата на воздухот во многу средини за употреба се менува со годишните времиња;некои области имаат дури и голем пад.Меѓутоа, ако вискозноста на маслото е превисока или прениска, тоа ќе има негативно влијание врз работата на самата машина!

3. Температурата на маслото може да се контролира и од радијаторот со воздушно ладење

За да се справиме со овој недостаток на воздушно ладење.Фабриката Helike произведе регулатор на температурата на микрокомпјутер кој може да се користи врз основа на оригиналното воздушно ладење, потпирајќи се на преносот на температурната сонда.

Контролирајте го вентилаторот и циркулационата пумпа на ладилникот за да го одржува ладилникот за воздух да работи во одреден температурен опсег;за да се постигне постојан температурен ефект во опсегот!

4. Температурата на маслото може да се контролира и од радијаторот со воздушно ладење

Ние веруваме во: Иновацијата е нашата душа и дух.Квалитетот е нашиот живот.Потребата на клиентите е нашиот Бог за Кина Фабрика за AC 2 MPa Алуминиумска легура за лемење Кулер за масло за морски воздушен разменувач на топлина.Згора на тоа, навистина е нашата искреност и искреност, кои не поддржуваат често да бидеме клиенти да почнеме со избор.

China Factory for China поморски ладилник за хидраулично масло и ладилник за масло со ладење со воздушни вентилатори, со првокласна стока, одлична услуга, брза испорака и најдобра цена, добивме високи пофалби на странските клиенти.Нашата стока се извезува во Африка, Блискиот Исток, Југоисточна Азија и други региони.

Нашите брендови во Кина вклучуваат:
① Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.→DONGXU
Главни производи: воздушни ладилници, ладилници за вода, ладилници за масло, тегли со ѕвона, спојки, хидраулични системи, цилиндри за масло, прозори за чистење итн.
②Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.→HELIKE
Главни производи: фокусирајте се на висококвалитетни специјални ладилници за масло/воздух за градежни машини.
③ Гуангдонг Bokade радијатор материјал копродукции, Ltd.→БОКАДЕ
Главни производи: индустриски машини за ладилници за масло/воздух, ладилници за вода.
④ Фабрика за хидраулични делови бр. 3 на Ningbo Fenghua→ДОКСУДА
Главен производ: Акумулатор.
⑤ Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd.→КАЈДУН
Главни производи: фокусирајте се на хидрауличниот систем, клупата за тестирање на хидраулични компоненти, електричната станица за мобилна опрема, систем за подмачкување.

Конечно, односот помеѓу гореспоменатите брендови на компанијата.
Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. има три подружници: Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., и Guangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
Холдинг-компанијата на Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua No. 3 Hydraulic Parts Factory, итн.

Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

ВЕБ: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

ДОДАЈ: бр.11, Севен пат, индустриски парк Лианхе, Сити Фошан, провинција Гуангдонг, Кина, 528226

& бр. 7 Xingye Road, Zhuxi индустриска концентрациона зона, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu Province, Кина


Време на објавување: 01.02.2023