Tala Fou Fa'amatalaga

Tala Fou Fa'atekinisi|O lamatiaga o le fa'aleagaina o le suau'u (1)

 

upu tomua

Fa'avasegaina o ofu fa'aleagaina o vaega:

O mea fa'aleagaina i totonu o le suau'u e mafua ai ituaiga fa'alavalava eseese i vaega.O fasimea mafiafia e ulu atu i le kilia o le pa'aga o le vaega, ma mafua ai ona tipi le ofuina poʻo le vaivai i luga o le vaega.O le a'afiaga o fasimea malo i totonu o le tafega maualuga o le suavai i luga o le vaega e mafua ai le tafia ma le ofuina.O le vai i totonu o le suauʻu ma oloa o le faʻamaʻiina ma le faʻaleagaina o le suauu o le a faʻaleagaina ai vaega.E le gata i lea, o le ea i totonu o le vai e mafua ai le cavitation, e oʻo atu ai i le tafia ma le faʻaleagaina o vaega.

 

Tala Fou Fa'amatalaga

1. Fa'apipi'i vaega ma fa'aletonu le pipii

O mea faʻapitoa e poloka ai le va ma le orifice o le valve hydraulic, e mafua ai ona poloka ma pipii le autu o le valve, e aʻafia ai le galue o le valve, ma e oʻo lava i le faʻaleagaina o le vaega, e mafua ai le faaletonu o le tino.      

2. Faʻavave le faʻaleagaina o le suauʻu

Suavai, ea ma le vevela i totonu o le suauu o tulaga talafeagai mo le faʻamaʻiina o le suauu.O vaega u'amea i totonu o le suau'u e fai se sao taua i le fa'ama'iina o le suau'u.

E le gata i lea, o le vai ma le faʻafefe o le ea i totonu o le suauʻu e faʻaitiitia ai le malosi o le suauʻu suauʻu i le va o paga feʻaveaʻi ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le lubricating.

Tala Fou Fa'amatalaga

Tala Fou Fa'amatalaga

 

fa'afitiga

O mea o loʻo i luga e sau mai faʻamatalaga lautele i luga o le Initaneti ma e faʻaaogaina mo fesoʻotaʻiga ma aʻoaʻoga i totonu o pisinisi.O le tusiga o le manatu tutoʻatasi o le tusitala ma e le o faʻatusalia le tulaga o DONGXU HYDRAULICS.Afai ei ai ni faʻafitauli i mea o loʻo i totonu o le galuega, puletaofia, ma isi, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou i totonu o le 30 aso talu ona faʻasalalau lenei tusiga, ma o le a matou tapeina vave mea talafeagai.

Tala Fou Fa'atekinisi|O lamatiaga o le fa'aleagaina o le suau'u (5)

 

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.e tolu ona lala:Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., maGuangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
O le kamupani umia oFoshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua No. 3 Hydraulic Parts Factory, ma isi.

 

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. 

&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

WEB: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

FA'AFIO:Falegaosi Fale 5, Area C3, Xingguangyuan Alamanuia Base, Yanjiang South Road, Luocun Street, Nanhai District, Foshan City, GuangdongItumalo,Saina 528226

&Numera 7 Xingye Road, Zhuxi Industrial Concentration Zone, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu Province, Saina


Taimi meli: Mati-20-2023