Вести од компанијата| „Страста ги постигнува соништата, тимот создава брилијантност“ Активности за проширување

Со цел да се зајакне тимската кохезија, извршувањето и да се зајакне пријателството меѓу колегите.

На 6 јули 2022 година, персоналот на деловниот оддел на Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. спроведе активност за проширување со тема „Passion Makes Dreams, Team Makes Brilliance“ во базата за обука на тимот за спасување на Јужна лавови.

Активности за проширување на Dongxu 3

Оваа активност беше спроведена под водство на инструкторот Ма од (Southern Lions Rescue Team), а партнерите на Донгсу беа полни со страст и висок морал.

Активности за проширување на Dongxu 4 Активности за проширување на Dongxu 5 Активности за проширување на Dongxu 6 Активности за проширување на Dongxu 8 Активности за проширување на Dongxu 7 Активности за проширување на Dongxu 10 Активности за проширување на Dongxu 9 Активности за проширување на Dongxu 11 Активности за проширување на Dongxu 12

Овој настан започна проекти како „сведочување на моментот на чудо“, „предизвикување на невозможното“ и „патот на животот низ ветер и дожд“.Секој проект ја тестира кохезијата на тимот, заедничката визија, разбирањето на односот на интерес помеѓу севкупната цел и целите на компанијата и пробивот на негување на тимска кохезија до највисоката точка.По континуиран неуспех и истражување, ја најдовме суштината на „единството“ што треба да ја пренесе активноста.Моќниот тим ќе го земе единството како основна идеја.

Активности за проширување на Dongxu 13 Активности за проширување на Dongxu 14 Активности за проширување на Dongxu 15 Активности за проширување на Dongxu 16 Активности за проширување на Dongxu 17 Активности за проширување на Dongxu 18 Активности за проширување на Dongxu 19

ГРУПА ЛУЃЕ, ЕДНО, ЕДНО СРЦЕ

Активности за проширување на Dongxu 20

ДА ЈА ПУШТИМЕ НАШАТА ЕНЕРГИЈА и ЕНТУЗИЈАЗМ ДА ТЕЧАТ СЛОБОДНО

Активности за проширување на Dongxu 21 Активности за проширување на Dongxu 22 Активности за проширување на Dongxu 23

БИДИ НЕПОБЕДЛИВ ТИМ

Активности за проширување на Dongxu 24

ВО ИДНИОТ РАЗВОЈ, ЧЛЕНКИТЕ на DONGXU ЌЕ ЈА ОДРЖУВААТ НАЈДОБРАТА ДРЖАВА ЗА СОРАБОТУВАЊЕ, ОБЕДИНУВАЊЕ, РАБОТА НАпорно и БОРИ ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА ЗАЕДНИЧКАТА ЦЕЛ!

Нашата цел и цел на компанијата е „Секогаш да ги задоволуваме нашите барања на клиентите“.Продолжуваме да развиваме и дизајнираме производи со супериорен квалитет и за нашите стари и за нови клиенти и постигнуваме перспектива за сите нашите клиенти, како и за нас за Кина, производител на разменувач на топлина и ХИДРАУЛИЧНА ЕДИНИЦА, нашата стока има супериорна популарност од целиот свет како нејзина најконкурентна цена и наша најголема предност од помош по продажбата за клиентите.

Кина Производител на разменувач на ТОПЛИНА и ХИДРАУЛИЧНА ЕДИНИЦА, „Креирај вредности, опслужување на клиентите!“е целта што ја следиме.Искрено се надеваме дека сите клиенти ќе воспостават долгорочна и заемно корисна соработка со нас. Доколку сакате да добиете повеќе детали за нашата компанија, Ве молиме контактирајте со нас сега!

Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

ВЕБ: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

ДОДАЈ: бр.11, Севен пат, индустриски парк Лианхе, Сити Фошан, Кина, 528226


Време на објавување: 25-11-2022 година