Tala Fou Fa'atekinisi|Fa'afefea ona Filifili se Ea malulu Fa'avae ile Malosi ole Malosi

Tala Fou Fa'atekinisi|E Fa'afefea ona Filifili se Ea malulu Fa'avae ile Malosi (1)

upu tomua

Afai ole afi ole fatu ole taavale,

o le suauʻu radiator e mafai ona taʻua o le fatu lona lua.

 

“Toe fa'amama lelei le vevela, amata ile suau'u fa'avevela”

Tala Fou Fa'atekinisi|E Fa'afefea ona Filifili se Ea malulu Fa'avae ile Malosi (2)

01 .O le a le suau'u radiator?

O le suau'u suau'u o se masini e fa'atelevave ai le fa'amama o le vevela o le suau'u lubricating ma fa'atumauina i se vevela talafeagai.I le maualuga o le faʻatinoga, maualuga le afi afi, ona o le tele o le vevela, o le suauʻu vevela o le a aʻafia ai le faʻaogaina o le lubrication, o lea o le a faʻapipiʻiina ai le afi i le suauʻu suauʻu.

02 .O le a le galuega a le radiator?

O le suau'u afi afi ua fa'atulagaina i totonu o le suau'u lubricating circuit e fa'atumauina ai le suau'u afi o lo'o galue i se tulaga lelei o le vevela, ma fa'amalosia le suau'u afi e fa'amama le vevela i le maualuga o le vevela.A maualuga atu le vevela o le suauu nai lo le tau masani, o le a mafua ai ona manifinifi tele le suauu ma o le a faʻaitiitia le aʻafiaga o le lubrication.E mafai e le suau'u suau'u fa'afefeteina le vevela o le suau'u ma fa'atumauina le vevela masani o le suau'u i totonu o le fa'alumaina faiga masani.

03 .O a fa'avasegaga o suau'u radiators?

Suau'u fa'a'alili ea malulu

Fa'aoga le savili ulu pe a ta'avale le ta'avale e fa'amalo ai le vevela mai le suau'u afi.E masani lava, o le a'afiaga o le vevela o le ea malulu e fa'alagolago lava i le mea e fesuia'i ai le vevela ma le voluma o le ea o lona vaega fa'ainitaneti.

② Fa'aalili suau'u fa'amalulu vai

O le suauʻu faʻafefe vai e faʻafefeteina e laʻititi i le lapopoa ma faigofie ona faʻatulagaina, ma o le a le mafua ai le tele o le vevela o le suauʻu, ma o le vevela o le suauʻu e mautu.

Ole tele ole suau'u fa'alili vai e fa'apipi'iina i luga a'e ole faamama suau'u, ma fa'amalūlūina e le fa'alili o lo'o tafe i totonu ole faiga fa'amafanafana.

04 .E faʻafefea ona faʻamasino le toilalo o le suauʻu radiator?

Pe a umi se taimi e fa'aoga ai le suau'u suau'u, o le a poloka le paipa autu ma o le a tafe i fafo le fa'amalo, ma mafua ai ona si'itia le vevela o le afi ma afaina ai le fa'agaioiga masani o le afi.

①Suau'u tafe:O le suau'u radiator ma le pa'u tino o lo'o fa'amaufa'ailogaina e se kesi.Ona o le vevela e maualuga tele, e faigofie ona matua ma mafua ai le suauʻu suauʻu i le suauʻu suauʻu, lea e faʻateleina ai le suauʻu gau.

Si'itia le vevela o le vai:Talu ai ona o totonu o le suauʻu radiator e fesoʻotaʻi atu i le vai o le afi faʻamafanafanaina, pe a faʻaleagaina totonu, o le a tafe atu le suauu i totonu o le vai malulu, e mafua ai le faʻaitiitia o le vevela o le vai malulu, o se faʻaopoopoga i totonu. le vevela o le vai, ma se tali emulsification.

Tala Fou Fa'atekinisi|Fa'afefea ona Filifili se Ea malulu Fa'avae ile Malosi (3)

 

fa'afitiga

O mea o loʻo i luga e sau mai faʻamatalaga lautele i luga o le Initaneti ma e faʻaaogaina mo fesoʻotaʻiga ma aʻoaʻoga i totonu o pisinisi.O le tusiga o le manatu tutoʻatasi o le tusitala ma e le o faʻatusalia le tulaga o DONGXU HYDRAULICS.Afai ei ai ni faʻafitauli i mea o loʻo i totonu o le galuega, puletaofia, ma isi, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou i totonu o le 30 aso talu ona faʻasalalau lenei tusiga, ma o le a matou tapeina vave mea talafeagai.

Tala Fou Fa'atekinisi|E Fa'afefea ona Filifili se Ea malulu Fa'avae ile Malosi (4)

 

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.e tolu ona lala:Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., maGuangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
O le kamupani umia oFoshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua No. 3 Hydraulic Parts Factory, ma isi.

 

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. 

&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

WEB: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

ADD: Falegaosi Fale 5, Area C3, Xingguangyuan Alamanuia Base, Yanjiang South Road, Luocun Street, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province, Saina 528226

& Numera 7 Xingye Road, Zhuxi Industrial Concentration Zone, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu Province, Saina


Taimi meli: Mati-15-2023