Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (1)

 

1. Aluminiumsrørsbåndradiatoren for anleggsmaskiner er hovedsakelig sammensatt av venstre vannkammer, høyre vannkammer, oljekjøler, venstre hovedkort, høyre hovedkort, varmeavledningsbelte, smøreoljeprodusent gjennom varmeavledningsrør og vannutløpsventil.Venstre og høyre hovedkort, varmeavledningsbelter og kjølerør er sveiset til en radiatorkjerne, og venstre og høyre vannkammer er sprøytestøpte deler, som er forseglet med radiatorkjernen med en O-ring.Oljekjøleren er forhåndsinstallert i venstre vannkammer, og avløpsventilen er forhåndsinstallert i høyre vannkammer.

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (2)

2. Kjernekomponenten i aluminiumsrør-og-belte-radiatoren for anleggsmaskiner, varmeavledningsbeltet, er dannet ved å rulle et spesielt diamantformet vindusløst og forsterket varmeavledningsbelte med et rulleverktøy, og varmeavledningsbeltet har ingen vindu og ribber.Mens man sikrer radiatorens luftmotstand, er styrken til varmeavledningsbeltet kraftig forbedret.Det diamantformede varmespredningsbeltet forbedrer sveisestyrken mellom varmespredningsbeltet og varmespredningsrøret.Sammenlignet med stemplingsprosessen er produksjonseffektiviteten til rulleforming betydelig forbedret.

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (3)

3. Aluminiumsrørbelte-radiatoren for anleggsmaskiner bruker et diamantformet, vindusløst varmeavledningsbelte med ribber, som opprettholder den gode varmeavledningsytelsen til den vanlige aluminiumsrørbelte-radiatoren (varmeavledningsbelte med vinduer).

Samtidig overvinner den følgende ulemper med vanlige aluminiumsrørstrimmelradiatorer:

I et miljø med mye støv og urenheter blokkeres varmespredningsvinduet til varmespredningsbeltet lett, noe som resulterer i et kraftig fall i varmeavledningsytelsen;

På grunn av åpningen av vinduet har varmeavledningsbeltet dårlig styrke.Ved rengjøring etter tilstopping kan høytrykksvann og trykkluft lett føre til at varmeavledningsbeltet faller og skader radiatoren.

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (4)

I tillegg er den kombinerte strukturen vedtatt, og vannkammeret er laget av sprøytestøpte deler, noe som reduserer radiatorens vekt kraftig, og Fulunwang smøreolje reduserer vibrasjonen og sprekkdannelsen i radiatoren.Olje-vann-kombinasjonsstrukturen er tatt i bruk, og oljeradiatoren er anordnet i vannkammeret for å avkjøle dreiemomentomformeroljen mens motorens kjølevann avkjøles.

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (5)

Kilden til artikkelen: Internett, representerer ikke synspunktene til denne plattformen, og er kun til referanse.Takket være den opprinnelige forfatteren, tilhører opphavsretten den opprinnelige forfatteren, hvis det er noen krenkelse, vennligst legg igjen en melding på plattformen for å slette den.

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (6)

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (7)

 

ansvarsfraskrivelse

 

Innholdet ovenfor kommer fra offentlig informasjon på Internett og brukes kun til kommunikasjon og læring i bransjen.Artikkelen er forfatterens uavhengige mening og representerer ikke DONGXU HYDRAULICS posisjon.Hvis det er problemer med innholdet i verket, opphavsrett osv., vennligst kontakt oss innen 30 dager etter publisering av denne artikkelen, så sletter vi det relevante innholdet umiddelbart.

Tekniske nyheter|Hvordan smøre kjernedelene til radiatoren for anleggsmaskiner (8)

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.har tre datterselskaper:Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd., Guangdong Kaidun Fluid Transmission Co., Ltd., ogGuangdong Bokade Radiator Material Co., Ltd.
Holdingselskapet tilFoshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd.: Ningbo Fenghua No. 3 Hydraulic Part Factory, etc.

 

Foshan Nanhai Dongxu Hydraulic Machinery Co., Ltd. 

&Jiangsu Helike Fluid Technology Co., Ltd.

MAIL:  Jaemo@fsdxyy.com

NETT: www.dxhydraulics.com

WHATSAPP/SKYPE/TEL/WECHAT: +86 139-2992-3909

LEGG TIL: Fabrikkbygning 5, område C3, Xingguangyuan Industry Base, Yanjiang South Road, Luocun Street, Nanhai-distriktet, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina 528226

& nr. 7 Xingye Road, Zhuxi Industrial Concentration Zone, Zhoutie Town, Yixing City, Jiangsu-provinsen, Kina

 


Innleggstid: Apr-07-2023